Tilbage til hverdagen efter Corona

Hos størstedelen af mine klienter, men også i min omgangskreds, oplever jeg desværre en stor bekymring over at skulle tilbage til den samme hverdag, som de havde før Corona viste sine knap så flatterende sider. Selvom Corona har tvunget mange til at arbejde hjemme, har det også givet en ny form for fleksibilitet i en travl hverdag for mange børnefamilier med at aflevere/hente børn, indkøb, lektier, madlavning, putning osv. Det har givet mange familier en time eller to mere hver dag til at være sammen.

Nu står vi der hvor flere og flere virksomheder kalder deres medarbejdere tilbage på kontoret og hjemmekontoret ikke længere er en mulighed. Heldigvis er der mange virksomheder som har ændret hele deres mindset omkring hjemmearbejde og derfor nu tilbyder hjemmearbejde 50% af tiden, eller i hver fald er mere fleksible i forhold til at lade medarbejderne planlægge deres arbejdsdag og tid mere frit. - Om det er muligt i alle virksomheder skal jeg ikke gøre mig til dommer over, men en ting er sikkert, det kræver lige så meget tilvænning, og måske endda mere, at vende tilbage til en hverdag i et højere gear, som det gjorde da rigtig mange blev bedt om at rykke deres kontor hjem, for lidt over et år siden. - Vi skal sørge for at de medarbejdere der nu bliver kaldt tilbage til virksomhederne, får den støtte og opbakning der er brug for, for at få deres hverdag til at fungere igen.

Har du brug for støtte og hjælp til at få din hverdag til at balancere igen, så tøv ikke med at give mig et kald :-)

Det siger klienterne

"Jeg har været rigtig glad for Mettes coaching. Hun ved mange ting, så nogle af de ting jeg har tumlet med har hun med få sætninger kunnet hjælpe mig med at få løst eller få retning på, så coachingen kunne fokusere på mig. Jeg har fået et bedre fokus på, at jeg ikke kan det hele på en gang. Med Mettes hjælp har jeg fundet en måde at sætte alt det op på jeg gerne vil - sammen med alle forpligtelser. Ud fra det har jeg kunnet vurdere hvilke tiltag som ville gøre min hverdag lettere, og forpligtelserne mindre tunge - og der er jeg startet og holder stadig ved, selvom livet også blander sig undervejs, for jeg kan mærke det rykker og jeg tror på jeg når målet"

Helene
Læs Flere