Referencer
Som ny leder har det været en kæmpe fornøjelse at have Mette som coach, hun er god til at skabe en tryg og afslappet stemning. Mette har hjulpet mig med at sætte fokus på mine værdier som leder og givet mig nogle gode værktøjer til at arbejde videre med, som har betydet meget for mig.
Sanne
"Jeg har været rigtig glad for Mettes coaching. Hun ved mange ting, så nogle af de ting jeg har tumlet med har hun med få sætninger kunnet hjælpe mig med at få løst eller få retning på, så coachingen kunne fokusere på mig. Jeg har fået et bedre fokus på, at jeg ikke kan det hele på en gang. Med Mettes hjælp har jeg fundet en måde at sætte alt det op på jeg gerne vil - sammen med alle forpligtelser. Ud fra det har jeg kunnet vurdere hvilke tiltag som ville gøre min hverdag lettere, og forpligtelserne mindre tunge - og der er jeg startet og holder stadig ved, selvom livet også blander sig undervejs, for jeg kan mærke det rykker og jeg tror på jeg når målet"
Helene
"KLARHED, RO I SINDET OG MEGET MERE OVERSKUD. 3 ting jeg har fået ud af Mettes sessions og som betyder uendeligt meget når man står ved en skillevej. Jeg vil klart anbefale Mette hvis man har behov for en objektiv og professionel synsvinkel samt brugbare værktøjer for at ændre sin dagligdag og mindset."
Michelle
"Det er været en kæmpe fornøjelse, det “forløb” jeg/vi har været igennem. Som nævnt har jeg jo haft været igennem et par forløb hos andre tidligere, men det var dejligt at mærke den måde som griber en samtale an på. Du har givet mig nogle super gode værktøjer, og jeg føler mig mega klar til at stå “på egne ben” i den kommende tid."
Magnus
"Jeg var ret skeptisk på hvor langt vi kunne komme på tre sessioner, der endda var online, men Mette har virkelig overrasket. Allerede på første session fik Mette peget mig i retning af hvordan jeg konkret kunne drage omsorg for mig selv. Mette har formået at skabe en afslappet og uformel stemning, et rum hvor det var trygt at åbne op og arbejde med mig selv. Mette har heppet på mig og sendt opbakkende sms´er på en virkelig fin måde, der har givet mig ro og styrke til at holde fast i de forandringer jeg har sat i gang. Det har været super givende at have Mette med på sidelinjen, fordi hun på en sjov og meget naturlig måde har formået at stille skarpt på de mønstre, der forhindre mig i at tage mig selv alvorligt."
Louise
”Mette er meget detaljeorienteret og struktureret, hvilket hjælper hvis du har svært ved at overskue hvor du skal starte”
Søren
”Første gang jeg mødte Mette online, blev jeg mødt af et smil og en udstråling som gør at jeg følte mig velkommen. Mette kan uden problemer snakke med alle og udviser interesse og overskud til at lytte, lige meget hvad man kommer med af udfordringer”
Sara
”Mette udstråler en god dømmekraft og med hendes ærlige tilgang til den professionelle verden driver hun en oprigtig kultur. Man mærker tillid og kan føle sig tryg i hendes selskab”
Sofie
”Mit forløb hos NOVITE og Mette var udfordrende på den helt rigtige måde! Den ligefrem tilgang uden BullShit som Mette kommer med, skubbede mig i den rigtige retning”
Kathrine
”Mette er en empatisk og meget iagttagende coach, der fornemmer og mærker, hvad der foregår”
Karina
"Mette tager sig tid til at forstå hvad jeg mener, og så hjælper hun på vej mod en løsning. Det gør at der opbygges tillid"
Marie