Refleksioner

Er du ny leder, og giver dit lederjob dig kamp til stregen?

Som 29-årig, fik jeg mit første lederjob. Jeg skulle være leder for den afdeling jeg selv var ansat i, så det var pludselig en stor omvæltning både for mig, men også for mine kollegaer. Det var helt vildt spændende og jeg var så stolt! Jeg havde på daværende tidspunkt verdens bedste chef. Han havde været min chef i et par år inden jeg blev leder og han har lært mig mange ting om livet i sin helhed. Han fortalte mig altid, at jeg ikke skulle forhaste mig og at jeg ikke skulle springe fra a til å, men tage et skridt ad gange, så jeg fik det hele med. Intet kunne springes over, fordi alt på vejen var en læring.

Læs mere

Historik eller historie?

Kender du forskellen på din historik og din historie? Og ved du at du kan ændre din historie? Vi har alle både en historik og en historie, men der er stor forskel på hvad de indeholder. Din historik, er fakta. Det er fx den dag du er født. Den skole du gik på som barn. Den by du er vokset op i. Den gade du boede på osv.

Læs mere

Tilbage til hverdagen efter Corona

Hos størstedelen af mine klienter, men også i min omgangskreds, oplever jeg desværre en stor bekymring over at skulle tilbage til den samme hverdag, som de havde før Corona viste sine knap så flatterende sider. Selvom Corona har tvunget mange til at arbejde hjemme, har det også givet en ny form for fleksibilitet i en travl hverdag for mange børnefamilier med at aflevere/hente børn, indkøb, lektier, madlavning, putning osv. Det har givet mange familier en time eller to mere hver dag til at være sammen.

Læs mere

Findes 40års krisen virkelig?

Jeg har for ganske nyligt haft en klient som startede ud med at sige ”Ja, jeg ved ikke om det er 40års krisen jeg er på vej ind i, men jeg kan mærke at jeg er nødt til at skifte job og retning i mit arbejdsliv…” Findes 40 års krisen virkelig? Eller er det blot noget vi går og siger, for at skjule tankerne omkring det sted vi befinder os i livet, så det ikke er så farligt? Hun har bare en 40års krise, det går over igen…

Læs mere

Tør du trække stikket?

Tør du trække stikket? Jeg har gjort det… men det har godt nok også været længe undervejs. Bevæggrunden for min beslutning er ret tydelig! Jeg var i alder af 35 år simpelthen brændt ud. – Tror jeg. Kan man virkelig det så tidligt?

Læs mere
Det siger klienterne

"Jeg var ret skeptisk på hvor langt vi kunne komme på tre sessioner, der endda var online, men Mette har virkelig overrasket. Allerede på første session fik Mette peget mig i retning af hvordan jeg konkret kunne drage omsorg for mig selv. Mette har formået at skabe en afslappet og uformel stemning, et rum hvor det var trygt at åbne op og arbejde med mig selv. Mette har heppet på mig og sendt opbakkende sms´er på en virkelig fin måde, der har givet mig ro og styrke til at holde fast i de forandringer jeg har sat i gang. Det har været super givende at have Mette med på sidelinjen, fordi hun på en sjov og meget naturlig måde har formået at stille skarpt på de mønstre, der forhindre mig i at tage mig selv alvorligt."

Louise
Læs Flere