Refleksioner

Vær leder i dit eget liv

Forestil dig et øjeblik, at du er CEO i en større virksomhed. Du er vant til at lede, styre og guide et hold af medarbejdere, sørge for at alle arbejder mod samme vision og sørge for, at alt går som det skal. Men hvad sker der, når denne ledelsesrolle drejes 180 grader, og du skal anvende den på dig selv? At lede andre kan være komplekst, men at lede sig selv, med alle de indre konflikter, følelser og usikkerheder, kan ofte være endnu mere udfordrende.

Læs mere

At være en ny leder i krisesituationer

At påtage sig en lederrolle i en virksomhed eller organisation kan være en spændende udfordring i sig selv. Men når denne udfordring er indrammet af en krisesituation, kan det være ekstra udfordrende for en ny leder. Krisesituationer kræver øjeblikkelig handling, klare beslutninger og evnen til at navigere gennem usikkerhedens tåger. I dette blogindlæg vil vi udforske, hvad det indebærer at være en ny leder i krisesituationer og give nogle nyttige vejledninger til at håndtere disse udfordringer.

Læs mere

At være en ny leder: Udfordringer og muligheder

At blive en ny leder er en spændende og udfordrende overgang i ens karriere. Uanset om du er blevet forfremmet internt eller er blevet ansat som ny leder, er der en række udfordringer og muligheder, der venter forude. Du får her nogle af de vigtigste aspekter ved at være en ny leder og nogle råd til at navigere i denne overgang med succes.

Læs mere

Er du ny leder, og giver dit lederjob dig kamp til stregen?

Som 29-årig, fik jeg mit første lederjob. Jeg skulle være leder for den afdeling jeg selv var ansat i, så det var pludselig en stor omvæltning både for mig, men også for mine kollegaer. Det var helt vildt spændende og jeg var så stolt! Jeg havde på daværende tidspunkt verdens bedste chef. Han havde været min chef i et par år inden jeg blev leder og han har lært mig mange ting om livet i sin helhed. Han fortalte mig altid, at jeg ikke skulle forhaste mig og at jeg ikke skulle springe fra a til å, men tage et skridt ad gange, så jeg fik det hele med. Intet kunne springes over, fordi alt på vejen var en læring.

Læs mere

Historik eller historie?

Kender du forskellen på din historik og din historie? Og ved du at du kan ændre din historie? Vi har alle både en historik og en historie, men der er stor forskel på hvad de indeholder. Din historik, er fakta. Det er fx den dag du er født. Den skole du gik på som barn. Den by du er vokset op i. Den gade du boede på osv.

Læs mere

Tilbage til hverdagen efter Corona

Hos størstedelen af mine klienter, men også i min omgangskreds, oplever jeg desværre en stor bekymring over at skulle tilbage til den samme hverdag, som de havde før Corona viste sine knap så flatterende sider. Selvom Corona har tvunget mange til at arbejde hjemme, har det også givet en ny form for fleksibilitet i en travl hverdag for mange børnefamilier med at aflevere/hente børn, indkøb, lektier, madlavning, putning osv. Det har givet mange familier en time eller to mere hver dag til at være sammen.

Læs mere

Findes 40års krisen virkelig?

Jeg har for ganske nyligt haft en klient som startede ud med at sige ”Ja, jeg ved ikke om det er 40års krisen jeg er på vej ind i, men jeg kan mærke at jeg er nødt til at skifte job og retning i mit arbejdsliv…” Findes 40 års krisen virkelig? Eller er det blot noget vi går og siger, for at skjule tankerne omkring det sted vi befinder os i livet, så det ikke er så farligt? Hun har bare en 40års krise, det går over igen…

Læs mere

Tør du trække stikket?

Tør du trække stikket? Jeg har gjort det… men det har godt nok også været længe undervejs. Bevæggrunden for min beslutning er ret tydelig! Jeg var i alder af 35 år simpelthen brændt ud. – Tror jeg. Kan man virkelig det så tidligt?

Læs mere
Det siger kunderne

"Jeg har været rigtig glad for Mettes coaching. Hun ved mange ting, så nogle af de ting jeg har tumlet med har hun med få sætninger kunnet hjælpe mig med at få løst eller få retning på, så coachingen kunne fokusere på mig. Jeg har fået et bedre fokus på, at jeg ikke kan det hele på en gang. Med Mettes hjælp har jeg fundet en måde at sætte alt det op på jeg gerne vil - sammen med alle forpligtelser. Ud fra det har jeg kunnet vurdere hvilke tiltag som ville gøre min hverdag lettere, og forpligtelserne mindre tunge - og der er jeg startet og holder stadig ved, selvom livet også blander sig undervejs, for jeg kan mærke det rykker og jeg tror på jeg når målet"

Helene
Læs Flere