Coaching

Et nyt dig betyder ikke nødvendigvis en helt ny personlighed - det kan også betyde de 5-10% forandring som gør den store forskel.

NOVITE coaching er:

  • en motiverende dialog og proces, som støtter dig i at handle på dine mål
  • værktøjer til at opdage og udfolde dit potentiale
  • at fokusere på nuet og fremtiden frem for fortiden
  • at motivere til øget præstation, omend det er i forbindelse med privatliv eller arbejdsliv
  • et tillidsfuldt samarbejde, hvor jeg faciliterer processen imens du definerer og opnår målet.

Måske oplever du lige nu, at den komfortzone du lever i trænger til at blive udvidet eller måske skal dit fundament styrkes?

Et liv kan indrettes på mange måder. I de fleste tilfælde kører det derudaf i vores komfortzone. Det er ikke en komfortzone vi er bevidste om - den er der bare og alt føles normalt, trygt og velkendt.

Indenfor din komfortzone vil du sporadisk og helt naturligt støde på noget, som giver dig lyst til forandring. Ofte får den fornemmelse lov til at passere, fordi du har en indre rutine eller vane, der fortæller dig, i bedste hensigt, at det nok er en dårlig ide at møde denne forandring. Men nogle gange, sker det dog alligevel, at du oplever noget som fastholder din lyst til eller tvinger dig ud i forandring.

På din vej igennem en forandring vil du opleve at møde noget eller nogen, som inspirer dig til at fortsætte. Det kan være en god ven, en inspirerende bog, en coach eller noget helt andet.

Personlig coach Mette Krogh

Min rolle som din coach er at skubbe, støtte og motivere dig til at fortsætte din forandring. Jeg kan vise dig, at grunden til at det er svært for dig lige nu, er at de overbevisninger og værdier som alle dine handlinger er baseret på, bliver udfordret.

En forandring kan være en hel fundamental forandring, hvor hele fundamentet rykkes væk under dig, og hvor du har brug for at bygge et op på ny. Det kan også være en forandring, som ændrer de 5-10%, der gør den store forskel for dig. Under alle omstændigheder, kan du føle dig fortabt og fortvivlet - og det er her, at jeg hjælper dig til at gå vejen igennem din forandring.

Det siger klienterne

"KLARHED, RO I SINDET OG MEGET MERE OVERSKUD. 3 ting jeg har fået ud af Mettes sessions og som betyder uendeligt meget når man står ved en skillevej. Jeg vil klart anbefale Mette hvis man har behov for en objektiv og professionel synsvinkel samt brugbare værktøjer for at ændre sin dagligdag og mindset."

Sanne
Læs Flere