Baggrunden for NOVITE
Personlig coach Mette Krogh

Jeg valgte at starte NOVITE fordi jeg gennem mine mange år som leder blev særligt opmærksom på, at udviklingen og arbejdet med mennesker var det som drev mig. Jeg brænder virkelig for at skabe positive forandringer for mennesker og hjælpe dem til at udleve deres fulde potentiale. Netop dét har jeg haft stor succes med i mere end 10 år.

I sommeren 2020 efter min tredje barsel, og 15 år i det private erhvervsliv, tog jeg beslutningen om at tage en pause fra livet i den karrieremæssige overhalingsbane og sagde mit job op. Jeg havde behov for at trække stikket for at fokusere på min familie. Jeg var nu mor på fuld tid - det var fantastisk!

Samtidig havde jeg et brændende ønske om at gøre min professionelle passion til min levevej. Jeg ville gerne bygge videre på mine erhvervsmæssige erfaringer samt alle mine uddannelser og kurser om blandt andet mennesker, ledelse, forandring og motivation. Derfor tog jeg min coachuddannelse og dertilhørende speciale i ledelse hos Danmarks førende udbyder, Sofia Manning og startede samtidigt NOVITE.

Det siger kunderne

”Mette er en empatisk og meget iagttagende coach, der fornemmer og mærker, hvad der foregår”

Karina
Læs Flere