Forløb

Coachingforløb
Et coachingforløb er en udviklingsrejse med dig i centrum. Det er individuelt hvor lang tid det tager at opnå et mål, da det afhænger af størrelsen på din forandring, og hvilke forhindringer du skal overvinde undervejs. Et mål kan være alt mellem at få de sidste 10% overskud i hverdagen til en 180 graders turnaround.

For at skabe en forståelse af dit ståsted starter jeg altid med en uforpligtende introsamtale over telefonen, som har til formål at finde ud af om jeg er den rigtige coach for dig.

Introsamtalen afdækker:
Du vil ved vores introsamtale opleve, at jeg spørger ind til dit liv og dine ønsker til forandring. Det er dig, der er omdrejningspunktet i vores samtaler, og du har selv kapitalen og evnerne til at opnå det du ønsker dig. Jeg faciliterer blot rammerne for din forandring og vil i introsamtalen overordnet fokusere på:

  • Dine ønsker for nu og fremtiden
  • De forhindringer, du møder når du prøver at skabe en forandring
  • Er jeg den rigtige coach for dig, og hvilket forløb vil passe dig bedst

De første sessioner:
Indledningsvis vil vi sammen bygge videre på introsamtalen og konkretisere dine personlige målsætninger med forløbet. I nogle forløb er det min erfaring, at målsætningen modnes i processen, hvorfor du ikke skal lade dig skræmme hvis du ikke kan sætte præcise ord på dit mål dag 1. Det afdækker vi under de første 1-2 sessioner.

De afsluttende sessioner:
Det videre forløb afhænger af hvilke udfordringer samt målsætninger, vi har identificeret under de indledende sessioner. I denne fase vil du opleve, at jeg ”skubber” mere til dig end i de indledende sessioner, da vi her motionere dine tankemæssige muskler. Vi vil komme tættere på ”no bullshit” og udstyre dig med konkrete tankeværktøjer som du kan bruge fremadrettet, således at du ikke blot opnår dine mål, men står fast og måske endda videreudvikler disse.

Opfølgningssamtale:
2-3 måneder efter endt forløb tilbyder jeg en uformel opfølgningssamtale, hvor jeg vil fokusere på hvordan det går med dig og om du fortsat holder fast i dit mål.

Personlig coach Mette Krogh

Det praktiske
Jeg sælger enkelt sessioner og forløb på 3 måneder. Hvis du efter vores første session ønsker at fortsætte og købe et forløb, bliver prisen for din første session indregnet som en del af det samlede forløb.

Vær opmærksom på, at betalingen for en enkelt session finder sted inden sessionen starter, og at betalingen for et forløb betales inden første session starter. Vælger du at afslutte forløbet før tid, bliver pengene ikke refunderet. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt session.

Det siger klienterne

"Jeg har været rigtig glad for Mettes coaching. Hun ved mange ting, så nogle af de ting jeg har tumlet med har hun med få sætninger kunnet hjælpe mig med at få løst eller få retning på, så coachingen kunne fokusere på mig. Jeg har fået et bedre fokus på, at jeg ikke kan det hele på en gang. Med Mettes hjælp har jeg fundet en måde at sætte alt det op på jeg gerne vil - sammen med alle forpligtelser. Ud fra det har jeg kunnet vurdere hvilke tiltag som ville gøre min hverdag lettere, og forpligtelserne mindre tunge - og der er jeg startet og holder stadig ved, selvom livet også blander sig undervejs, for jeg kan mærke det rykker og jeg tror på jeg når målet"

Helene
Læs Flere