Findes 40års krisen virkelig?

Jeg har for ganske nyligt haft en klient som startede ud med at sige ”Ja, jeg ved ikke om det er 40års krisen jeg er på vej ind i, men jeg kan mærke at jeg er nødt til at skifte job og retning i mit arbejdsliv…”

Findes 40 års krisen virkelig? Eller er det blot noget vi går og siger, for at skjule tankerne omkring det sted vi befinder os i livet, så det ikke er så farligt? Hun har bare en 40års krise, det går over igen…

Jeg tror at den meget omtalte krise kommer fordi der er plads til den. For ja, nogen kommer virkelig i en kæmpe stor krise, men er det så underligt? Mange oplever måske at børnene har fået en vis alder, de er blevet mere selvstændige og der er nu tid og rum til at tænke over, hvordan man finder sig selv frem igen.

Det er derfor, at det er så vigtigt, at du hele tiden skaber plads til dig selv. Find din plads, selvom hverdagen kører derudaf i høj fart, med børn, job, hus, mand/kone osv.

Jeg har selv haft op til flere perioder i livet, hvor jeg er blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er at have sig selv med. Måske ikke i fokus hele tiden, men blot med i tankerne. Hvordan kan du være noget for andre hvis du ikke er noget for dig selv?

Det siger kunderne

"Det er været en kæmpe fornøjelse, det “forløb” jeg/vi har været igennem. Som nævnt har jeg jo haft været igennem et par forløb hos andre tidligere, men det var dejligt at mærke den måde som griber en samtale an på. Du har givet mig nogle super gode værktøjer, og jeg føler mig mega klar til at stå “på egne ben” i den kommende tid."

Magnus
Læs Flere