Forløb og pris

Coachingforløb
Et coachingforløb er en udviklingsrejse med dig i centrum. Det er individuelt hvor lang tid det tager at opnå et mål, da det afhænger af størrelsen på din forandring, og hvilke forhindringer du skal overvinde undervejs. Et mål kan være alt mellem at få de sidste 10% overskud i hverdagen til en 180 graders turnaround.

For at skabe en forståelse af dit ståsted starter jeg altid med en uforpligtende introsamtale over telefonen, som har til formål at finde ud af om jeg er den rigtige coach for dig.

Introsamtalen afdækker:
Du vil ved vores introsamtale opleve, at jeg spørger ind til dit liv og dine ønsker til forandring. Det er dig, der er omdrejningspunktet i vores samtaler, og du har selv kapitalen og evnerne til at opnå det du ønsker dig. Jeg faciliterer blot rammerne for din forandring og vil i introsamtalen overordnet fokusere på:

  • Dine ønsker for nu og fremtiden
  • De forhindringer, du møder når du prøver at skabe en forandring
  • Er jeg den rigtige coach for dig, og hvilket forløb vil passe dig bedst

De første sessioner:
Indledningsvis vil vi sammen bygge videre på introsamtalen og konkretisere dine personlige målsætninger med forløbet. I nogle forløb er det min erfaring, at målsætningen modnes i processen, hvorfor du ikke skal lade dig skræmme hvis du ikke kan sætte præcise ord på dit mål dag 1. Det afdækker vi under de første 1-2 sessioner.

De afsluttende sessioner:
Det videre forløb afhænger af hvilke udfordringer samt målsætninger, vi har identificeret under de indledende sessioner. I denne fase vil du opleve, at jeg ”skubber” mere til dig end i de indledende sessioner, da vi her motionere dine tankemæssige muskler. Vi vil komme tættere på ”no bullshit” og udstyre dig med konkrete tankeværktøjer som du kan bruge fremadrettet, således at du ikke blot opnår dine mål, men står fast og måske endda videreudvikler disse.

Opfølgningssamtale:
2-3 måneder efter endt 6 og 9 sessioners forløb tilbyder jeg en uformel opfølgningssamtale, hvor jeg vil fokusere på hvordan det går med dig og om du er lykkes med dit mål.

Personlig coach Mette Krogh

Det praktiske
Jeg sælger forløb af henholdsvis 3, 6 og 9 sessioner foruden enkelt sessioner. Hvis du efter vores første session ønsker at fortsætte og købe en af pakkerne, bliver prisen for din første session indregnet som en del af den samlede pakke.

Introsamtale
Gratis
Enkelt session
1275 kr.
Pakker
3 sessioner
3000 kr.
6 sessioner
5600 kr.
9 sessioner
8100 kr.
Opfølgningssamtale
450 kr.*

* Gratis ved køb af 6 og 9 sessioner

Vær opmærksom på, at betalingen for en enkelt session finder sted inden sessionen starter, og at betalingen for forløb betales inden første session starter. Vælger du at afslutte forløbet før tid, bliver pengene ikke refunderet. Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt session.

Det siger klienterne

"Jeg var ret skeptisk på hvor langt vi kunne komme på tre sessioner, der endda var online, men Mette har virkelig overrasket. Allerede på første session fik Mette peget mig i retning af hvordan jeg konkret kunne drage omsorg for mig selv. Mette har formået at skabe en afslappet og uformel stemning, et rum hvor det var trygt at åbne op og arbejde med mig selv. Mette har heppet på mig og sendt opbakkende sms´er på en virkelig fin måde, der har givet mig ro og styrke til at holde fast i de forandringer jeg har sat i gang. Det har været super givende at have Mette med på sidelinjen, fordi hun på en sjov og meget naturlig måde har formået at stille skarpt på de mønstre, der forhindre mig i at tage mig selv alvorligt."

Louise
Læs Flere