Tør du trække stikket?

Tør du trække stikket? Jeg har gjort det… men det har godt nok også været længe undervejs. Bevæggrunden for min beslutning er ret tydelig! Jeg var i alder af 35 år simpelthen brændt ud. – Tror jeg. Kan man virkelig det så tidligt?

Jeg har egentlig aldrig været hverken svag, eller doven, eller på nogen måde været bange for at arbejde. Tværtimod. Jeg har været leder i en del år og med flere organisationstilpasninger, transformationer i teams, opsigelser af medarbejdere, advarsler til medarbejdere, ansættelser af medarbejdere, så synes jeg egentlig at jeg har en rygsæk med virkelig meget erfaring.

Jeg kunne rigtig godt lide mit job og jeg kunne rigtig godt lide de udfordringer der fulgte med, men jeg måtte til sidst erkende, at min energi til at motivere mine medarbejdere, arbejdsdage til sent ud på aftenen, børn, hus og en mand som selv stormer op af karrierestigen, ikke var den samme. Det havde drænet mig mere og mere. Jeg befandt mig nu et sted, hvor jeg ikke havde lyst til at være.

Det endte simpelthen med at jeg var nødt til at holde ind til siden om morgenen og græde, inden jeg kunne køre videre på arbejde. Det var det der fik mig til at indse at det hamsterhjul jeg befandt mig i, ikke længere var sundt. Jeg var ked af det hver morgen jeg kørte på arbejde, jeg havde dårlig samvittighed over at efterlade mine børn i institution/skole, og jeg havde dårlig samvittighed over for min arbejdsplads, fordi jeg ikke følte jeg gav dem den energi og kvalitet, som jeg burde.

Jeg sagde op og allerede dagen efter kunne jeg mærke en lettelse i kroppen. Men hvad nu hvis jeg ikke havde haft muligheden for at sige op? Hvad var det så endt med?

Jeg kan hjælpe netop dig der sidder med samme følelse i kroppen. En følelse af at være brændt ud og en følelse af at være utilstrækkelig flere steder på samme tid. Hvornår er nok, nok for dig?

Det siger kunderne

"Det er været en kæmpe fornøjelse, det “forløb” jeg/vi har været igennem. Som nævnt har jeg jo haft været igennem et par forløb hos andre tidligere, men det var dejligt at mærke den måde som griber en samtale an på. Du har givet mig nogle super gode værktøjer, og jeg føler mig mega klar til at stå “på egne ben” i den kommende tid."

Magnus
Læs Flere