Historik eller historie?

Kender du forskellen på din historik og din historie? Og ved du at du kan ændre din historie?

Vi har alle både en historik og en historie, men der er stor forskel på hvad de indeholder.

Din historik, er fakta. Det er fx den dag du er født. Den skole du gik på som barn. Den by du er vokset op i. Den gade du boede på osv.

Din historie derimod, er den værdi du tillægger din historik. Din historie er den fortolkning du laver af de ting der faktuelt er sket i dit liv. Mange mennesker er ikke klar over at de har en historie og at de kan ændre på den.

Har du arbejdet på en forandring i længere tid, uden at der rigtigt er sket noget? Så kan det være fordi du sidder fast i en hæmmende historie.

De tre overbevisninger der ofte går igen, er:

- Jeg er ikke god nok

- Jeg er ikke vigtig

- Der er noget galt med mig

Har du også en af ovenstående overbevisninger?

Jeg hjælper dig med at belyse din historie og hjælper dig til at vælge en støttende historie frem for en hæmmende historie. Du har en historie, men du er ikke din historie.

Det siger klienterne

"Det er været en kæmpe fornøjelse, det “forløb” jeg/vi har været igennem. Som nævnt har jeg jo haft været igennem et par forløb hos andre tidligere, men det var dejligt at mærke den måde som griber en samtale an på. Du har givet mig nogle super gode værktøjer, og jeg føler mig mega klar til at stå “på egne ben” i den kommende tid."

Magnus
Læs Flere